Over Ons

Dé hairdresser voor dames, heren en kinderen in Varsenare

Toen Livia Tack haar eigen kapperszaak, Livia Hairdresser, opende, zorgde dit voor een ware nieuwsgierigheid in de regio Varsenare. Het heeft zelfs in Het Laatste Nieuws gestaan!

Hier laten we een trotse Livia zelf aan het woord, terwijl ze uitlegt hoe haar zaak ontstaan is.
Maak een afspraak!

Livia (26) opent eigen kapperszaak in Oudenburgweg

Livia Tack (26) opende woensdag haar eigen zaak Livia Hairdresser langs de Oudenburgweg in Varsenare, vlak bij basisschool De Wassenaard. 
  • Lees verder

    “Al van toen ik klein was, droom ik ervan om mijn eigen kapperszaak te beginnen,” vertelt ze. “Ik werk al zeven jaar als kapster bij Kreatos in Oostkamp en voelde het kriebelen om zelf iets op te starten. Nu was het moment gekomen.” Livia bracht haar zaak onder in een pand dat ze zelf bijbouwde aan haar woning. “Varsenare had nog nood aan een extra kapsalon, dus heb ik die kans gegrepen. Iedereen is bij ons welkom: kinderen, heren en dames van alle leeftijden. Een echte specialisatie heb ik niet, maar kwaliteit wordt ons handelsmerk.” Livia Hairdresser is op maandag geopend van 8:30 tot 20:00 uur. Van woensdag tot vrijdag sluit het kapsalon de deuren om 18:00 uur. Zaterdag kan iedereen er terecht van 7:30 tot 16:00 uur. Dinsdag en zondag zijn de vaste sluitingsdagen. (SDVO) 

Bekijk onze diensten
06 oktober 2018 | 02u34 © Het Laatste Nieuws
Verwend worden in een modern kapsalon? Neem direct contact op voor meer info.
Plan je kappersbezoek
Share by: